Menu

Terrariums
met karakter

About

    Outlandish ontkiemde in 2018 uit een passie voor planten en met een visie om op creatieve wijze interieurs aan te vullen met een stukje natuur.

    Met een uitgebreide variatie aan terrariums reikt outlandish uit naar iedereen. We zien ons werk dan ook als een kleine stap in een grotere beweging om onze onmiddelijke omgevingen opnieuw te verrijken met al wat groeit en bloeit.

    Outlandish terrariums waren tot voor kort enkel te koop op een handvol ambachtelijke markten in Vlaanderen, nu vind je ze ook bij MAQ Wonen in Genk en binnenkort kan je ze ook online bestellen en ophalen.

Instructies

Je terrarium onderhouden

Groene vingers of niet. Terrariums zijn gemakkelijk te onderhouden, de gesloten glazen potten vormen een biotoop voor plantenleven waar luchtvochtigheid en temperatuur redelijk constant blijven.

Licht

Zoek een staanplaats met zo veel mogelijk licht, maar vermijd direct zonlicht. Zorg bij slappe planten voor een beter verlichte plaats en bij dorre, verbrande planten voor minder direct zonlicht.

Water geven

Dit doe je met een soeplepel wanneer de plantjes stevig groeien. Vermijd overmatig wateren waardoor planten kunnen rotten en afsterven. Indien dit het geval is, zet het terrarium open of probeer met een papieren doekje water en condens op te nemen.

Agenda

Ambachtelijke Markten
4 & 5 mei - De Bonte Fabriek (Sint-Niklaas)
15 augustus - Minimarkters (Mol)

Winkel
MAQ Wonen (Genk)

Contact

Get In Touch.

Wil je jouw winkel aanvullen met de terrariums van Outlandish? Organiseer je een ambachtelijke markt? Kan jouw onderneming een groene insteek gebruiken? Of wil je er zelf gewoon eentje?

Mail ons
Sending...
Verstuurd, dank je!
Contact Informatie
Locatie

Hertogstraat
3001 Heverlee

Opcosenstraat
3850 Kozen

GSM

+32 474 84 57 20